Firmafitness - motionsrum på arbejdspladsen

Vi ved hvor stor betydning sundhed har for den enkeltes effektivitet, energiniveau og generelle velbefindende. Vi ved også, at det i en travl hverdag kan være svært at finde tid og motivation til at træne og være aktiv.

Hos MedicSport har vi i mere end 20 år etableret motionsrum i virksomheder og vi er derfor i stand til at yde kompetent rådgivning til enhver virksomhed, der ønsker at investere i sine medarbejdernes velvære.

Fordele ved at tilbyde firmatræning
 • Motion givere sundere, stærkere og gladere medarbejdere – det betyder mere energi og overskud samt færre sygedage.
 • Træning med kollegaer styrker fællesskabet, hvilket skaber et endnu bedre arbejdsmiljø.
 • Medarbejderne slipper for transport til og fra et fitnesscenter – det giver mere tid med arbejde, familie og venner.
 • Det er et attraktivt medarbejdergode – sundhed har stor betydning, så det er et plus at kunne træne på arbejdspladsen.

Motionsrummet er tilpasset medarbejdernes behov og krav – de får træning på deres præmisser.
Det er motiverende at have træningsfaciliteter lige ved hånden – det kan få flere i gang med at træne og det giver endnu flere glade medarbejdere.

Vi tilbyder
 • 3D-tegninger, der visualiserer hvordan lokalerne kan indrettes og udnyttes bedst muligt.
 • Den rigtige og mest rentable løsning for jer, da vi har træningsudstyr i mange varianter og prisklasser.
 • En lukrativ vedligeholdelsesaftale, der sikrer jer længst mulig levetid på udstyret.
 • Kompetente rådgivere og specialistviden om produkterne.
 • Uddannelse i maskinerne udført af certificerede produktspecialister.

Med denne ekspertviden, er vi i stand til at tilbyde jer en velovervejet totalløsning med fitnessprodukter, der er nøje udvalgt og tilpasset jeres virksomhed eller forening, samt jeres ansatte.

Kontorfitness

I løbet af en kontorarbejdsdag sidder vi rigtig meget ned. Den siddende stilling bliver måske afbrudt af nogen stående timer ved hæve-sænkebordet og selvfølgelig turene ud til kaffemaskinen og printeren, men hvorfor ikke bruge kroppen endnu mere i løbet af dagen? Lidt har også ret, og det behøver ikke være hård træning, før det har en effekt på kroppen og overskuddet.

KONTORCYKEL OG -GÅBÅND

TITAN LIFE Bike Office 8 er den perfekte kontorcykel til, der har et meget stillesiddende arbejde. Med en kontorcykel kan du nemt kombinere træning og trivsel med dit daglige arbejde i en arbejdsstilling, der kan variere i løbet af dagen. Du øger både dit energiniveau, produktiviteten, blodcirkulationen og kalorieforbrændingen ved at bruge cyklen i løbet af din arbejdsdag.

Hvis du foretrækker at gå i stedet for at cykle, er TITAN LIFE Treadmill Office 8 det perfekte redskab til at styrke sundheden på arbejdspladsen. Gåbåndet til kontoret, der kan placeres under skrivebordet, vil øge din kondition, balance og koordination.

MULIGHEDERNE ER MANGE

Udover at udskifte kontorstolen med en kontorcykel eller et gåbånd, findes der mange andre muligheder for at holde kroppen i gang på kontoret.

 • Et stepbræt, balancebræt eller en balancebold styrker balance og koordination i løbet af arbejdsdagen.
 • Det er desuden oplagt at have en træningselastik ved hånden, så man let kan lave lidt udstræknings- og styrkeøvelser for fx ryg og arme.
 • Man kan også have en måtte liggende, hvor man af og til napper et minut i ”planken”.

Når man først får etableret nogen gode vaner, er der masser af muligheder for motion, selvom man i udgangspunktet har et stillesiddende job - og man kan jo endda konkurrere lidt med sine kolleger om, hvem der er mest aktiv.

lifestyle

Relevante produkter

Er I interesseret i et motionsrum til jeres virksomhed?

Skriv her:

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Kontakt mig
firmafitness_1

Hotel- og
firmafitness-specialist
Lisbeth Møller

To Top