3955 1997 |  info@medicsport.dk

Om Power Plate

Fakta om Power Plate

Power Plate er en træningsmaskine, der vibrerer i tre plan – ligesom menneskekroppen er bygget til. Den arbejder i alle retninger. Selvom belastningsniveauet er lavt, opnår man hurtigt en god effekt. På Power Plate kan du udføre mere end 200 forskellige styrke-, stræk-, massage- og afspændingsøvelser.

Komplet, effektiv og skånsom træning for alle
Power Plate-træning er forholdsvis nyt i Danmark. Den er velegnet til både fitnesscentre og til træning hjemme - og får mange rosende ord med på vejen af dem, der har prøvet den og mærket hvad den gør! Power Plate fremhæves især for sin evne til at styrke kroppen samtidig med, at den er skånsom for knogler og led.

Anbefales af private og professionelle
Power Plate anbefales blandt andet af læge Pia Norup fra LifeCapacity, der er specialister i sundhedsprogrammer og –forløb for både private og virksomheder. Hun bruger Power Plate som et supplement til den kredstræning, der er grundlaget for at undgå forskellige livsstilssygdomme.

Akupunktør Mette Bergø bruger Power Plate i både sin klinik og privat, mens den for den tidligere håndboldspiller Camilla Høeg Gade er blevet løsningen på at få trænet i en travl hverdag.

Høj teknologi
Power Plate® maskinen får kroppen til at vibrere. Vibrationerne aktiverer musklerne til at reagere adskillige gange per sekund. Det øger træningseffekten. Derfor kan du udføre en full body workout på kun 15-20 minutter.

Workout I 3D
Power Plate® maskinen giver vibration i tre plan, dvs. bevæger sig i alle tre retninger, præcis som menneskekroppen også er bygget til. Nettoresultatet er en utrolig forbedring af kraft og styrke.


Fordele hele livet
Power Plate® maskinen får kroppen til at vibrere. Vibrationerne aktiverer musklerne til at reagere mange gange per sekund. Det øger træningseffekten. Derfor kan du udføre en full body workout på kun 15-20 minutter.