3955 1997 |  info@medicsport.dk

Dual-maskiner

Benpres-maskine, der også kan anvendes til træning af læggen. Indstilling af rygsædet gør det nemt at tilpasse maskinen til forskellige brugere. Det åbne design gør…

Træn både ryg og mave i denne smart dual-maskine. Nem og hurtig justering mellem de to øvelser.

Nem justering mellem de to øvelser - forsidelår og bagsidelår. Justerbart rygsæde sørger for at brugeren opnår en korrekt position.

Tre klassiske øvelser i en og samme maskine. Træk til bryst, row og bryst press kan alle udføres i denne maskine. Sædehøjde, lårpude og bryst/rygpude…

Enkel justering af sædehøjde, gør det nemt og hurtigt at komme igang. Maskinen kan justeres til forskellige brystpress og skulderpres øvelser.

Kombi-maskine til træning af inderside og yderside lår.

To øvelser i samme maskine. Træn enten bagsideskulder eller bryst/fly øvelse. Sædehøjden justeres nemt og passer til forskelilge brugerhøjder.

Enkel justering af sædehøjde og rygstøtte. Skift let mellem biceps- og tricepstræning. Perfekt til små lokaler, hvor pladsen er begrænset.

Nemt og enkelt at skifte mellem støttefunktion (ekstra kilo) og normal chin up/dip. Pladsbesparende design gør maskinen velgenet til lokaler, hvor pladsen er begrænset.