3955 1997 |  info@medicsport.dk

God service går aldrig af mode

Vores mål er at tilbyde den enkle og personlige service, der skal til for at kunne gøre hele forskellen. Vi leverer totalløsninger, og har naturligvis også en serviceafdeling, som altid er på pletten, hvis uheldet er ude

269I2588 L-1

Servicepersonale

MedicSport har en landsdækkende serviceafdeling, hvor alt support foregår på dansk. Afdelingen består af en servicechef, fem kørende servicemedarbejdere, og en servicekoordinator, som sidder klar til at svare på opkald og mails i dagtimerne. Disse syv medarbejdere har tilsammen over 35 års erfaring i MedicSports serviceafdeling, hvilket gør dem i stand til at identificere og løse problemstillinger på en hurtig og effektiv måde.

Vedligeholdelseskontrakt

MedicSport vil med passende regelmæssige intervaller (hver 3. måned eller efter behov) komme på servicebesøg med henblik på forebyggende kontrol af udstyret. Her udfører vi en række forebyggende tiltag som fx smørelse af glidestænger, efterspænding af alle bevægelige dele, indvendig rengøring af løbebånd med mere. 

Kontakt serviceafdelingen

Hvis du ringer vedrørende en specifik træningsmaskine, så er det en god idé, at have serienummer samt navnet på maskinens mærke klar. For det skal vi bruge for at kunne hjælpe dig videre.