3955 1997 |  info@medicsport.dk

Water & Wellness Randers

wwr

 

 

 

Derfor valgte vi MedicSport og Cybex!

Med valget af Cybex-udstyr til Water & Wellness Randers Fitness har vi fået et center som er topmoderne i design og funktionalitet. Cybex-udstyret er af høj kvalitet - og til en fornuftig pris. Samtidig har vi fået opbygget centret, således vi nu har flere træningsområder inde i selve centret.

Udstyret og indretningen i centret har vi fået vejledning og rådgivning om fra MedicSport. Resultatet er, at vi i dag har 7 træningszoner i centret til forskellige målgrupper. Vi har udstyr, som kan bruges af den brede målgruppe, udstyr som er specifikt og funktionelt, og vi har udstyr som benyttes til f.eks. sportsspecifik træning. Udover vores Cybex-udstyr er der indkøbt holdtræningsudstyr, IC7 Tomahawk Indoor Cycling-cykler samt Coach by Color virtuel træningssystem som gør, at cykelsalen også kan bruges uden instruktør - og med et hav af fantastiske billeder og ruter.

Cybex-udstyret er valgt primært udfra design, holdbarhed og funktionalitet. Vi har en god serviceaftale med MedicSport, som servicerer vores udstyr. Og skulle der være brug for montør, kan vi med kort varsel få repareret udstyret.

Monteringen, indretningen og den efterfølgende finjustering har været meget tilfredsstillende - MedicSport har udvist stor professionalisme i hele processen fra tilbudsgivning, opfølgning, kontraktforhandling, levering og montering.

Fortæller Birgitte Junker,
Aquapark Manager
Water and Wellness Randers


 

Sådan så det ud, da vi installerede centeret i Water & Wellness Randers - og nedenunder kan du se det færdige resultat.

 

wwr 1

 

wwr 2

 

wwr 3

 

wwr 4

 

wwr 5

 

wwr 6

 

wwr 7

 

wwr 9

 

wwr 10