3955 1997 |  info@medicsport.dk

Sakskøbing Fysioterapi & Fitness

skakskoebing O

Mine oplevelser med Medicsport:
Da jeg skulle skifte mit styrketræningsudstyr ud pr 1/1-14 begyndte jeg at undersøge markedet.
Jeg sporede mig ind på 3 forskellige leverandører, og Medicsport/Cybex blev udvalgt på 3 for mig vigtige faktorer: funktionalitet, pris og service.
Jeg lagde ud med at besøge et nyligt etableret center med udstyr leveret af Medicsport, primært Cybex, og var helt solgt.

Jeg blev gennem hele processen virkeligt godt vejledt af konsulenter fra Medicsport, der gennem sparring fandt frem til den helt rigtige sammensætning af udstyr til mit center. Vi både op- og nedgraderede undervejs, så der ikke blev købt unødvendigt dyrt ind. Alle mine konkrete og specielle ønsker blev opfyldt.
Medicsport har været super behjælpelige med en totalløsning der indeholder planlægning, indretning, finansiering, levering, opstilling og information om/personlig instruktion i det nye udstyr.
Resultatet kan nu ses i mit unikke center i Sakskøbing på Lolland, hvor de nye maskiner er blevet modtaget, først med skepsis fra de "gamle faste medlemmer", men senere med udpræget begejstring.

Vi får konstant positive tilkendegivelser fra medlemmer, nye som gamle, ligesom bla. DHF der har benyttet centeret ved træningslejre i Sakskøbing er yderst tilfredse.
Jeg har været meget glad for samarbejdet med Medicsport, og kan klart anbefale dem som totalleverandør af fitnessudstyr til andre mulige købere.

Claus Hansen
Ejer Sakskøbing Fitness.

 

skakskoebing 02

skakskoebing 03

skakskoebing 04

skakskoebing 05

skakskoebing 06