3955 1997 |  info@medicsport.dk

Glamsbjerg Hallen

Glamsbjerg O

Glamsbjerg Fitness har valgt at bruge MedicSport som totalleverandør til vores fitnesscenter. Samarbejdet har fungeret upåklageligt, og MedicSport har hele vejen igennem hjulpet med råd og vejledning i vores valg af produkter. Og så har MedicSport kunnet hjælpe os med alt fra plakater, madrasser og bolde til de lækreste styrke- og kredsløbsmaskiner.

glamsbjerg-1

Valget faldt på MedicSport, da de dels havde de kvalitetsprodukter, vi søgte til centret, men samtidig kunne de også tilbyde en god og fleksibel finansiering, hvilket netop var vores behov.

Vores rådgiver fra MedicSport, Frantz Andersen, har været med os i hele processen lige fra første møde, hvor vi fik tilbudt at komme ud og prøve deres produkter i et fitnesscenter, til finansiering, valg af udstyr og opsætning samt installering af maskiner. Hvis der har manglet noget, eller der har været fejl, er der taget hånd om problemet straks.

Selvom vi blot er et lille center, er vi blevet behandlet professionelt og fair, og vi har absolut ikke følt os tilsidesat på noget tidspunkt.

Kun de bedste anbefalinger herfra.

Sabine Francois Hoffmann Larsen

 

glamsbjerg-2

glamsbjerg-3

glamsbjerg-4