3955 1997 |  info@medicsport.dk

Fitness Fokus, Korsør

  

Derfor valgte vi MedicSport

Da jeg åbnede Fitness Fokus i Kalundborg og Korsør, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle bruge MedicSport, da jeg tidligere, med stor succes, har samarbejdet med dem. MedicSport har været en tæt samarbejdspartner hele vejen igennem begge projekter, hvor de bl.a. var behjælpelige med indretning af lokalerne, valg af design og farver til maskinerne mm.

Det tætte samarbejde betød, at centrene som helhed var gennemtænkte fra starten af, hvilket kunderne også kommenterede positivt. Udover kvalitetsmaskiner har MedicSport en kompetent marketingafdeling, som er behjælpelige med bl.a. markedsføring, banners, vægophæng mm. Endelig tilbyder MedicSport flere spændende og fordelagtige finansieringsløsninger, som jeg har benyttet mig af. 

For mig har MedicSport altid været en god samarbejdspartner, som altid har højnet standarden og kvaliteten af de centre, jeg har lavet. Ikke nok med, at de er super dygtige til deres arbejde, er de også enormt flinke mennesker, som skaber en god atmosfære og som er meget behagelige at samarbejde med. 

Jeg giver MedicSport mine bedste anbefalinger, og jeg glæder mig til at lave
flere fremtidige projekter sammen med dem. 

Rune Petersen


Ejer, Fitness Fokus, Korsør 

 

 

 

FFK3