Stil et spørgsmål
Jeg har en servicehenvendelse
Har du en henvendelse omkring service, bedes du udfylde formularen eller skrive direkte til service@medicsport.dk.
Stil et spørgsmål
Jeg ønsker at få tilsendt kataloger
Ønsker du at få tilsendt kataloger med posten, bedes du udfylde formularen og i kommentarfeltet angive hvilken type kataloger, du har brug for.
Stil et spørgsmål
Jeg ønsker at blive ringet op
Ønsker du at blive ringet op af den lokale konsulent, bedes du udfylde formularen og krydse af, hvornår det passer dig bedst.
Stil et spørgsmål
Jeg vil gerne høre mere
Send os dine spørgsmål og vi besvarer din mail inden for 24 timer (på hverdage)

Dansk Supermarked

  

Derfor valgte vi MedicSport

Vi har været utroligt glade for den oplevelse, vi har haft med MedicSport. De har leveret en god løsning, som har levet op til vores ønsker. Opgaven blev leveret til tiden, og MedicSport er helt bestemt konkurrencedygtige i forhold til andre muligheder. Vi kan derfor klart anbefale MedicSport til andre.

Ulrik Lolk

Head of GNFR, Dansk Supermarked

 

Om Dansk Supermarked

Vi har hjulpet Dansk Supermarked med at etablere nye motionsrum i både Årslev, Bøgehøj og Køge. Udstyret er fra Cybex’ 625 cardio-serie, samt VR3 styrkeserie. Hertil er der købt Power Racks, Håndvægte, Functional Trainers, Jungle Gym og Tomahawk Indoor Cycling.

Der arbejdes pt. på at starte yderligere to lokationer op med fitness, således at Dansk Supermarked kan få endnu flere friske og glade medarbejere. Vi glæder os til det forsatte samarbejde.

 

 

 

FFK3