3955 1997 |  info@medicsport.dk

Uddannelsesmuligheder – Tomahawk IC7 Indoor Cycling

Vi har indgået aftaler med Mo2Vate og Cycling-Online om udbud af officielle uddannelser til Tomahawk Indoor Cycling-konceptet, som du kan få glæde af!

Uddannelserne vil bl.a. varetages af Bobby Croshaw (til venstre) og Brian Overkær (til højre), der har hhv. 20 og 15 års erfaring med Indoor Cycling og begge arbejder dedikeret for at videreudvikle Indoor Cycling i Danmark.  

   

Herunder er der en oversigt over de uddannelsesmuligheder, som vi anbefaler til Indoor Cycling på Tomahawk IC7 (læs mere om de enkelte nedenfor)

  • Coach by Color
  • Watt 1 uddannelse
  • Power:Play – til holdcykling
  • Power:Drills – til individuel træning og holdtræning

 

COACH BY COLOR

Tomahawk IC7 Indoor Cycle og dens træningsprogram, Coach By Color®, giver mulighed for optimalt udbytte og forståelse for træning med watt i holdundervisning. Det betyder bedre oplevelser og bedre resultater for dine medlemmer. Coach By Color-uddannelsen tager 5 timer og er grunduddannelsen for alle instruktører, der skal undervise med IC7. Kort sagt giver denne uddannelse den nødvendige viden til at gøre Coach By Color til en succes i dit center!

 

 

WATT 1 UDDANNELSE

IC7’s Watt Rate® (effektmåler) giver dine brugere en hurtig og nøjagtig oplysning om den effekt, de yder. På denne måde sikres, at de har fuldstændig kontrol over deres indsats. Vi anbefaler watt-uddannelserne som et effektivt supplement til Coach By Color. 

 

 

POWER:PLAY – TIL HOLDCYKLING

Holdcykeltræning, som bruger Coach By Color®, forbedres, men ændres ikke. Power:Play-programmet gør det nemt og sjovt at tilføje effektbaseret træning uanset din instruktørstil, at tilføje freestyle-hold og koreograferede tredje-partsprogrammer, med store resultater. Medlemmerne vil opleve, hvordan Power:Play forbinder dem til deres workout, deres instruktør og deres venner, samt maksimerer deres træningsoplevelser, så de hurtigere når deres mål.

 

 

POWER:DRILLS – TIL INDIVIDUEL TRÆNING OG HOLDTRÆNING

Til træning i fitnesscentret giver Power:Drills-programmet ansvaret for den effektbaserede træning til instruktørerne, til de personlige trænere og til fitnessinstruktører på en praktisk og farverig måde. Power:Drills er det ultimative redskab til at træne og teste hold (små grupper) eller enkeltpersoner i forhold til deres sports- eller fitnessmål. Grundlaget for Power:Drills er High Intensity Interval Training (HIIT), der indeholder styrke, fart og udholdenhedsprogrammer. HIIT’s avancerede form for intervaltræning er resultatorienteret og mindsker træningstiden.

 

VI KAN OGSÅ HJÆLPE MED

  • Musikforståelse
  • Timeopbygning
  • Nye øvelser 
  • Nye kunde segmenter

 

Interesseret i at høre mere om forløb, priser etc.? Kontakt os på tlf. 3955 1997 eller info@medicsport.dk.