Stil et spørgsmål
Jeg har en servicehenvendelse
Har du en henvendelse omkring service, bedes du udfylde formularen eller skrive direkte til service@medicsport.dk.
Stil et spørgsmål
Jeg ønsker at få tilsendt kataloger
Ønsker du at få tilsendt kataloger med posten, bedes du udfylde formularen og i kommentarfeltet angive hvilken type kataloger, du har brug for.
Stil et spørgsmål
Jeg ønsker at blive ringet op
Ønsker du at blive ringet op af den lokale konsulent, bedes du udfylde formularen og krydse af, hvornår det passer dig bedst.
Stil et spørgsmål
Jeg vil gerne høre mere
Send os dine spørgsmål og vi besvarer din mail inden for 24 timer (på hverdage)

Om MedicSport

Fakta om os

MedicSport blev grundlagt i 1992 af Bjørn Barsø og er idag totalleverandør af udstyr og løsninger til fitness og healthcare. Vi leverer sammen med Fitness Solutions fitnessløsninger i Danmark til kommercielle og foreningsbaserede fitnesscentre, genoptræningscentre, virksomheder, uddannelsesinstitutioner mv.

MedicSport er en del af koncernen Fitness & Healtcare Group A/S, der har omkring 70 ansatte. Foruden MedicSport og Fitness Solutions består koncernen af Proterapi og LivingSport. Proterapi forhandler udstyr inden for fysioterapi og genoptræning. LivingSport er udbyder af træningsudstyr i hele Norden og henvender sig til detail- og sportsbutikker, webshops og specialforretninger samt enkelte partnere inden for professionelt udstyr. Vores webshops omfatter fitnessbutikken.dk, fitnessSport.se og nettofitness.dk, hvor du kan finde alt inden for træningsudstyr til privat brug.

Koncernen repræsenterer samlet set en række anerkendte brands og er specialister inden for området af fitness- og healthcareløsninger.

Vores værdier

  • Vi har en åben, ærlig og tillidsfuld indstilling og behandler vores kunder, som vi selv ønsker at blive behandlet.
  • Vi ønsker at blive opfattet som en seriøs partner frem for 'bare' en leverandør, og vi yder en kompetent og professionel service. 
  • Vi tager os godt af vores eksisterende kunder og velkommer altid nye.
  • Vi handler proaktivt og går efter enkle og velfungerende løsninger med stærke kvalitetsprodukter.
  • Vi ser muligheder og er lette at gøre forretning med.

Kan vi hjælpe dig?

Find vores kontaktoplysninger og/eller din relevante kontaktperson her.

medicsport