3955 1997 |  info@medicsport.dk

Brugt udstyr

Vi har et stort udvalg af professionelt brugt trænings- og fitnessudstyr til fornuftige priser – bl.a. styrketræningsmaskiner, løbebånd, crosstrainere og meget andet.

Se og download hele listen her. 

Listen er opdateret 28. februar 2018. Vi tager forbehold for udsolgte varer.   

 

Hvorfor købe brugt fitnessudstyr?

Vi videresælger brugt fitnessudstyr, fordi vi oplever, at flere af vores kunder gerne vil have hjælp til at komme af med deres gamle udstyr, når de investerer i noget nyt. Når vi tilbyder den service at tage udstyret retur, giver det andre mulighed for at købe det returnerede udstyr til en lavere pris. På den måde kan der altså være mange penge at spare uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Der er mulighed for både at købe enkelte maskiner og komplette centre – fx har vi for tiden flere komplette Cybex og Technogym-centre til skarpe priser. Alt brugt fitnessudstyr er testet og istandsat af vores serviceteknikere, inden det bliver sendt fra vores lager. 

Se blandt andet vores helhedsløsninger og find ud af om vi kan hjælpe dig.

Vi sætter en dyd i at rådgive dig om de bedste løsninger vi kan tilbyde - hvad enten det er brugte løbebånd, brugte træningsbænke eller generelt bare brugt fitnessudstyr, så står vi altid klar enten på mail eller på telefon.

På billederne nedenfor kan du se noget af det udstyr, vi pt har – bemærk dog, at udvalget løbende ændrer sig, så kontakt os, hvis du er interesseret i mere specifikt at vide, hvad vi kan tilbyde eller se listen her. Vi kan også altid aftale en fremvisning på vores lager i Ballerup. 

Kontakt Michael for yderligere information

E-mail: ms@medicsport.dk / tlf.: 2811 1997