Stil et spørgsmål
Jeg har en servicehenvendelse
Har du en henvendelse omkring service, bedes du udfylde formularen eller skrive direkte til service@medicsport.dk.
Stil et spørgsmål
Jeg ønsker at få tilsendt kataloger
Ønsker du at få tilsendt kataloger med posten, bedes du udfylde formularen og i kommentarfeltet angive hvilken type kataloger, du har brug for.
Stil et spørgsmål
Jeg ønsker at blive ringet op
Ønsker du at blive ringet op af den lokale konsulent, bedes du udfylde formularen og krydse af, hvornår det passer dig bedst.
Stil et spørgsmål
Jeg vil gerne høre mere
Send os dine spørgsmål og vi besvarer din mail inden for 24 timer (på hverdage)

Brugt udstyr

Vi har et stort udvalg af professionelt brugt udstyr til fornuftige priser – bl.a. styrketræningsmaskiner, løbebånd, crosstrainere og meget andet.  

 

Gode tilbud netop nu

 

Hvorfor brugt udstyr?

Vi videresælger brugt udstyr, fordi vi oplever, at flere af vores kunder gerne vil have hjælp til at komme af med deres gamle udstyr, når de investerer i noget nyt. Når vi tilbyder den service at tage udstyret retur, giver det andre mulighed for at købe det returnerede udstyr til en lavere pris. På den måde kan der altså være mange penge at spare uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Der er mulighed for både at købe enkelte maskiner og komplette centre – fx har vi for tiden flere komplette Cybex og Technogym-centre til skarpe priser. Alt brugt udstyr er testet og istandsat af vores serviceteknikere, inden det bliver sendt fra vores lager.

På billederne nedenfor kan du se noget af det udstyr, vi pt har – bemærk dog, at udvalget løbende ændrer sig, så kontakt os, hvis du er interesseret i mere specifikt at vide, hvad vi kan tilbyde. Vi kan også altid aftale en fremvisning på vores lager i Ballerup. 

Kontakt Michael for yderligere information

E-mail: ms@medicsport.dk / tlf.: 2811 1997