3955 1997 |  info@medicsport.dk

Haller & foreninger

Hos MedicSport har vi over 15 års erfaring med at rådgive foreninger og haller, der ønsker at etablere fitness. Vi er officiel samarbejdspartner med Foreningsfitness og vores konsulenter har stor erfaring med Foreningsfitness-konceptet.

Vi rådgiver også haller og foreninger, der foretrækker at være uafhængige eller som allerede har et motionscenter. Vores lokale konsulenter har et indgående kendskab til deres områder og de fortæller gerne om de nyeste trends, ligesom de kan komme med inspiration til nye tiltag.


Når du indgår i en dialog med MedicSport, kan vi bl.a. tilbyde:

  • Kompetent rådgivning og specialistviden om produkterne
  • Hjælp til markedsføringsmateriale – fx flyers, opstartsbrochurer og banners
  • Sparring omkring valg af udstyrspakker og eventuelle finansieringsløsninger
  • Indretning og visualisering af lokaler i form af 3D-tegninger
  • Uddannelse i maskinerne udført af certificerede produktspecialister
  • Service og vedligeholdelse i hele landet
  • Viden omkring de nyeste trends indenfor motion og fitness

Vi hjælper dig hele vejen!

 

Servicepersonale

MedicSport har en landsdækkende serviceafdeling, hvor alt support foregår på dansk. Afdelingen består af en servicechef, otte kørende servicemedarbejdere og en servicekoordinator, som sidder klar til at svare på opkald og mails i dagtimerne. Disse medarbejdere har tilsammen over 35 års erfaring i MedicSports serviceafdeling, hvilket gør dem i stand til at identificere og løse problemstillinger på en hurtig og effektiv måde. 

 

Vedligeholdelseskontrakt

MedicSport vil med passende regelmæssige intervaller (hver 3. måned eller efter behov) komme på servicebesøg med henblik på forebyggende kontrol af udstyret. Her udfører vi en række forebyggende tiltag som fx smørelse af glidestænger, efterspænding af alle bevægelige dele, indvendig rengøring af løbebånd med mere.

JEG VIL GERNE HØRE MERE

Send os dine spørgsmål og vi besvarer dem inden for 24 timer (på hverdage).

JEG ØNSKER AT BLIVE RINGET OP

Ønsker du at blive ringet op af den lokale konsulent, bedes du udfylde formularen og krydse af, hvornår det passer dig bedst

Jeg træffes bedst:

Download katalog:

Se vores online katalog

Er du interesseret i at læse mere om vores løsninger og store udvalg af produkter til haller og foreninger? Klik her, hvor du frit kan læse og downloade kataloget.

gå til katalog
Kataloger

Sign up til nyhedsbrev:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Modtag gratis værdifuld viden, tips om nye trends og gode tilbud. Vi sender kun mails ud, når vi har noget relevant på hjertet og ellers ikke. Hvis du alligevel ikke finder vores nyhedsbrev interessant for dig, kan du altid afmelde dig.

Eksempler på udstyr til haller & foreninger:

3d indretning:

Visuelt overblik med 3D-tegninger

Det kan være svært at vurdere, hvordan et træningslokale bedst muligt kan udnyttes, så derfor hjælper vi med at visualisere den optimale udnyttelse og indretning via 3D layout-tegninger. Disse tegninger er brugbare både i forhold til sammensætning af den endelige udstyrspakke samt til fordelingen af kvadratmeterpladsen til de enkelte områder (styrke, kredsløb, omklædning, mm). Tegningerne fås både som print og billedfiler og leveres uden beregning.
3d

Vi kan hjælpe med alt inden for fitness og genoptræning:

kontakt:

ANR lp
Anders Rømer
Key Account Manager, Sjælland
AK lp
Anders Kjær
Dristriktsansvarlig, Midt- og Nordjylland
DGU lp
Daniel Guldbrandsen
Distriktansvarlig, Fyn, Midt- og Sydjylland