3955 1997 |  info@medicsport.dk

Fysioterapi

De fleste fysioterapier tilbyder behandling, træning og genoptræning af alle former for problematikker i bevægeapparatet. For at hjælpe med at løse denne opgave bedst muligt tilbyder MedicSport markedets bedste udstyr til netop dette. Vores mange års erfaring sammen med jeres ekspertise indenfor området sikrer, at vi sammen kan finde den mest optimale løsning på både udstyr og indretning af jeres klinik.

 

Når du indgår i en dialog med MedicSport, kan vi bl.a. tilbyde:

  • Kompetent rådgivning og specialistviden om produkterne
  • Stor erfaring, som er med til at sikre imod fejl og uforudsete udgifter
  • Kvalitetsudstyr med lang levetid
  • Trænings- og genoptræningsudstyr med stor anvendelighed
  • Indretning og visualisering af lokaler i form af 3D-tegninger
  • Udannelse i maskinerne udført af certificerede produktspecialister
  • Service og vedligeholdelse i hele landet 

Vi hjælper hele vejen!


Servicepersonale

MedicSport har en landsdækkende serviceafdeling, hvor alt support foregår på dansk. Afdelingen består af en servicechef, otte kørende servicemedarbejdere og en servicekoordinator, som sidder klar til at svare på opkald og mails i dagtimerne. Disse medarbejdere har tilsammen over 35 års erfaring i MedicSports serviceafdeling, hvilket gør dem i stand til at identificere og løse problemstillinger på en hurtig og effektiv måde.


Vedligeholdelseskontrakt

MedicSport vil med passende regelmæssige intervaller (hver 3. måned eller efter behov) komme på servicebesøg med henblik på forebyggende kontrol af udstyret. Her udfører vi en række forebyggende tiltag som fx smørelse af glidestænger, efterspænding af alle bevægelige dele, indvendig rengøring af løbebånd med mere.

JEG VIL GERNE HØRE MERE

Send os dine spørgsmål og vi besvarer dem inden for 24 timer (på hverdage).

JEG ØNSKER AT BLIVE RINGET OP

Ønsker du at blive ringet op af den lokale konsulent, bedes du udfylde formularen og krydse af, hvornår det passer dig bedst

Jeg træffes bedst:

Download katalog:

Se vores online katalog

Er du interesseret i at vide meget mere om vores store udvalg af produkter til fysioterapiklinikker? Klik her, hvor du frit kan læse og downloade kataloget. 

gå til katalog
Katalog privat

Sign up til nyhedsbrev:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Modtag gratis værdifuld viden, tips om nye trends og gode tilbud. Vi sender kun mails ud, når vi har noget relevant på hjertet og ellers ikke. Hvis du alligevel ikke finder vores nyhedsbrev interessant for dig, kan du altid afmelde dig.

Eksempler på udstyr til fysioterapi:

3d indretning:

Visuelt overblik med 3D-tegninger

Det kan være svært at vurdere, hvordan et træningslokale bedst muligt kan udnyttes, så derfor hjælper vi med at visualisere den optimale udnyttelse og indretning via 3D layout-tegninger. Disse tegninger er brugbare både i forhold til sammensætning af den endelige udstyrspakke samt til fordelingen af kvadratmeterpladsen til de enkelte områder (styrke, kredsløb, omklædning, mm). Tegningerne fås både som print og billedfiler og leveres uden beregning.
3d fysioterapi

Vi kan hjælpe med alt inden for fitness og genoptræning:

kontakt:

CVE lp
Claus Vesterlund
Key Account Manager