3955 1997 |  info@medicsport.dk

Fitnesscentre

Hos MedicSport har vi over 20 års erfaring med etablering af kommercielle fitnesscentre i hele Danmark. Vi har markedets bredeste udvalg af fitnessprodukter og tilhørende finansieringsløsninger. Vi deler gerne vores nyeste viden med dig og giver gode råd til, hvordan din forretning kan optimeres. Vores konsulenter har et indgående kendskab til deres lokalområder. Derudover er de selv hyppige fitnessudøvere med hver deres specialområde. Vi leverer idéer og inspiration, men vil også gerne lytte til dine oplevelser og udfordringer. Vi tror på, at en tæt og åben dialog er vejen til et godt og langvarigt samarbejde.

 

Når du indgår i en dialog med MedicSport, kan vi bl.a. tilbyde:

  • Kompetent rådgivning og specialistviden om produkterne
  • Sparring omkring valg af udstyrspakker og eventuelle finansieringsløsninger
  • Hjælp til markedsføringsmateriale – fx flyers, opstartsbrochurer og bannere
  • Træningsudstyr med stor anvendelighed og lang levetid
  • Indretning og visualisering af lokaler i form af 3D-tegninger
  • Uddannelse i maskinerne udført af certificerede produktspecialister
  • Service og vedligeholdelse i hele landet
  • Inspirationstur til verdens største fitnessmesse – FIBO
  • Viden omkring de nyeste trends indenfor motion og fitness


Vi hjælper dig hele vejen! 

 

Servicepersonale

MedicSport har en landsdækkende serviceafdeling, hvor alt support foregår på dansk. Afdelingen består af en servicechef, otte kørende servicemedarbejdere og en servicekoordinator, som sidder klar til at svare på opkald og mails i dagtimerne. Disse medarbejdere har tilsammen over 35 års erfaring i MedicSports serviceafdeling, hvilket gør dem i stand til at identificere og løse problemstillinger på en hurtig og effektiv måde.

 

Vedligeholdelseskontrakt

MedicSport vil med passende regelmæssige intervaller (hver 3. måned eller efter behov) komme på servicebesøg med henblik på forebyggende kontrol af udstyret. Her udfører vi en række forebyggende tiltag som fx smøring af glidestænger, efterspænding af alle bevægelige dele, indvendig rengøring af løbebånd med mere.

JEG VIL GERNE HØRE MERE

Send os dine spørgsmål og vi besvarer dem inden for 24 timer (på hverdage).

JEG ØNSKER AT BLIVE RINGET OP

Ønsker du at blive ringet op af den lokale konsulent, bedes du udfylde formularen og krydse af, hvornår det passer dig bedst

Jeg træffes bedst:

Download katalog:

Se vores online katalog

Er du interesseret i at se en masse billeder med forskellige løsninger samt læse, hvordan vi har hjulpet andre med at lave fitnesscentre? Tag et kig i vores katalog med kundeudtalelser og billedgalleri. 

gå til katalog

 

Sign up til nyhedsbrev:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Modtag gratis værdifuld viden, tips om nye trends og gode tilbud. Vi sender kun mails ud, når vi har noget relevant på hjertet og ellers ikke. Hvis du alligevel ikke finder vores nyhedsbrev interessant for dig, kan du altid afmelde dig.

Eksempler på udstyr til fitnesscentre:

3d indretning:

Visuelt overblik med 3D-tegninger

Det kan være svært at vurdere, hvordan et træningslokale bedst muligt kan udnyttes, så derfor hjælper vi med at visualisere den optimale udnyttelse og indretning via 3D layout-tegninger. Disse tegninger er brugbare både i forhold til sammensætning af den endelige udstyrspakke samt til fordelingen af kvadratmeterpladsen til de enkelte områder (styrke, kredsløb, omklædning, mm). Tegningerne fås både som print og billedfiler og leveres uden beregning.
3d

Vi kan hjælpe med alt inden for fitness og genoptræning:

kontakt:

AK lp
Anders Kjær
Dristriktsansvarlig, Midt- og Nordjylland
DGU lp
Daniel Guldbrandsen
Distriktansvarlig, Fyn, Midt- og Sydjylland
ANR lp
Anders Rømer
Key Account Manager, Sjælland