3955 1997 |  info@medicsport.dk

Firmafitness

I dag har størstedelen af danske virksomheder en holdning til sundhed på arbejdspladsen og i forlængelse heraf tilbydes der ofte konkrete trænings- og sundhedstiltag til de ansatte – og der er mange gode grunde til, at det er en god idé at tilbyde fitness på arbejdspladsen: 

 • Motion giver sundere, stærkere og gladere medarbejdere – det betyder mere energi og overskud samt færre sygedage. 
 • Træning med kollegaer styrker fællesskabet – det skaber et endnu bedre arbejdsmiljø. 
 • Medarbejderne slipper for transport til og fra et fitnesscenter – det giver mere tid til arbejde, familie og venner. 
 • Det er et attraktivt medarbejdergode – sundhed har stor betydning, så det er et plus at kunne træne på arbejdspladsen. 
 • Motionsrummet er tilpasset medarbejdernes behov og krav – de får træning på deres præmisser. 
 • Det er motiverende at have træningsfaciliteter lige ved hånden – det kan få flere i gang med at træne og det giver endnu flere glade medarbejdere. 

MedicSport har mange års erfaring med at etablere motionsrum i virksomheder. Hvad enten I har brug for et nyt motionsrum eller ønsker at supplere det eksisterende udstyr, står vores konsulenter klar til at hjælpe med den helt rigtige løsning.

Læs i denne artikel om en virksomhed, der direkte opfordrer deres medarbejdere til at træne.

 

Samarbejde med Falck Healthcare A/S

Falck Healthcare er Danmarks førende virksomhed inden for medarbejdersundhed (forebyggelse, behandling og rehabilitering) og leverer sundhedsordninger til over 2 millioner danskere. Falck Healthcare hjælper med at skabe øget sundhed på de danske arbejdspladser, hvilket er til glæde for den enkelte medarbejder, arbejdspladsen og samfundet. Gennem mange år har Falck opbygget en solid viden om, hvilke faktorer der tilsammen fører til et menneskes sundhed og trivsel. Som følge af vores samarbejde med Falck Healthcare kan vi tilbyde komplette sundhedsydelser. Vi kombinerer vores kvalitets trænings-/fitnessudstyr med Falck Healthcares brede palette af sundhedsordninger og kan dermed tilbyde nogle spændende løsninger.


Når du indgår i en dialog med MedicSport, kan vi bl.a. tilbyde:

 • Kompetent rådgivning og specialistviden om produkterne
 • Stor erfaring, som er med til at sikre imod fejl og uforudsete udgifter
 • Kvalitetsudstyr med lang levetid
 • Træningsudstyr med stor anvendelighed
 • Indretning og visualisering af lokaler i form af 3D-tegninger
 • Hjælp til finansieringsløsninger
 • Uddannelse i maskinerne udført af certificerede produktspecialister
 • Service og vedligeholdelse i hele landet

Vi hjælper dig hele vejen!

 

Service og vedligeholdelse

Gå til siden her

JEG VIL GERNE HØRE MERE

Send os dine spørgsmål og vi besvarer dem inden for 24 timer (på hverdage).

JEG ØNSKER AT BLIVE RINGET OP

Ønsker du at blive ringet op af den lokale konsulent, bedes du udfylde formularen og krydse af, hvornår det passer dig bedst

Jeg træffes bedst:

Motionsrum på arbejdspladsen

Modtag vores katalog

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi hjælper virksomheder med motionsrum samt se eksempler på løsninger? Vi har både en online version og en fysisk udgave – kontakt Karina ved interesse.  

KONTAKT KARINA: kal@medicsport.dk
Kataloger

Sign up til nyhedsbrev:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Modtag gratis værdifuld viden, tips om nye trends og gode tilbud. Vi sender kun mails ud, når vi har noget relevant på hjertet og ellers ikke. Hvis du alligevel ikke finder vores nyhedsbrev interessant for dig, kan du altid afmelde dig.

3d indretning:

Visuelt overblik med 3D-tegninger

Det kan være svært at vurdere, hvordan et træningslokale bedst muligt kan udnyttes, så derfor hjælper vi med at visualisere den optimale udnyttelse og indretning via 3D layout-tegninger. Disse tegninger er brugbare både i forhold til sammensætning af den endelige udstyrspakke samt til fordelingen af kvadratmeterpladsen til de enkelte områder (styrke, kredsløb, omklædning, mm). Tegningerne fås både som print og billedfiler og leveres uden beregning.
3d firma

kontakt:

KA lp
Karina Algren
Specialist, firmamotion