3955 1997 |  info@medicsport.dk

Firmafitness

Motion er vigtigt for vores effektivitet, energiniveau og generelle velbefindende, men i en travl hverdag kan det være svært at afsætte tid til det. At indrette motionsrum til medarbejderne, som derved har let adgang til træning, er en investering, der gavner både medarbejdere og virksomhed:

  • Motion giver sundere, stærkere og gladere medarbejdere 
  • Træning med kollegaer styrker fællesskabet 
  • Medarbejderne slipper for transport til og fra et fitnesscenter
  • Det er et attraktivt medarbejdergode 
  • Motionsrummet er tilpasset medarbejdernes behov og krav 
  • Det er motiverende at have træningsfaciliteter lige ved hånden.

"Vi oplever udelukkende positive virkninger og tilbagemeldinger på vores tilbud om træning til medarbejderne. Bl.a. har vi erfaret, at det giver et socialt samvær på tværs af funktioner og afdelinger". Tommy Troelsen, fitnessansvarlig, Topdanmark.

MedicSport har mange års erfaring med at etablere motionsrum i virksomheder. Hvad enten I har brug for et nyt motionsrum eller ønsker at supplere det eksisterende udstyr, står vi klar til at hjælpe med den helt rigtige løsning. Der er findes også en masse muligheder for motion på selve kontoret. Læs mere om kontorfitness her.

En gennemtænkt proces og dialog 

 

Motionsrum på arbejdspladsen

Modtag vores katalog

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi hjælper virksomheder med motionsrum samt se eksempler på løsninger? Vi har både en online version og en fysisk udgave – kontakt Karina ved interesse.  

KONTAKT KARINA: kal@medicsport.dk
Kataloger

3d indretning:

Visuelt overblik med 3D-tegninger

Vi visualiserer, hvordan lokalerne bedst kan udnyttes og skræddersyer en udstyrspakke efter behov. Uanset om I har 50, 75, 150 eller måske endda 200 m2 til rådighed, finder vi en god løsning.

Motionsrummet på billedet er 75 m2 og indeholder et bredt udvalg af udstyr til cardiotræning samt diverse styrketræningsmaskiner, bænke, stativer mm.


3d firma

Skal vi tage en dialog om den rette løsning til jer? Kontakt mig meget gerne:

KA lp
Karina Algren
Specialist, firmamotion