3955 1997 |  info@medicsport.dk

Sarah Lindasdatter - Optakt til EM

Optakt til EM

Min optakt til EM har ikke helt været som ønsket. Sidst i januar blev jeg meget syg og måtte indlægges med hævelser på hele kroppen og på luftvejene. I skrivende stund er det nu ultimo marts, og diverse speciallæger har stadig ikke fundet ud af, hvad jeg mon fejler. 

 

sarah preb em 

Ud over at det er stressende hele tiden at skulle stille til prøver på diverse hospitaler og at være indlagt, har min medicin gjort mig svag, og det har været svært for mig at passe træning, min familie og mit job. Jeg har gjort det bedste, jeg kunne, og det ser ud til, at formkurven endelig er ved at vende.

Jeg havde et skrækkeligt DM i vægtløftning. Faktisk mit første stævne i -63 kg klassen. Jeg vejede ind på sølle 61,5 kg, var super syg og kunne slet ikke løfte. Jeg kæmpede det bedste jeg kunne og fik alligevel både sølv i træk, stød og tokamp. Resultaterne var dog ikke prangende. Jeg trak 68 kg og stødte 80 kg. I bakspejlet var det måske ikke så ringe, min form og sygdom taget i betragtning – men det er langt fra mit potentiale og det overskud, jeg plejer at have.

Siden DM har jeg brugt al fokus på at træne op mod EM. I sidste weekend havde vi træningslejr med EM truppen (Simon Darville, Tim Kring, Jeppe Nørgaard og Karina Hauge samt træner Anders Bendix). Her løftede jeg for første gang siden januar med super godt overskud og trak lette 69 kg og stødte også lette 86 kg. Dette gjorde mig meget mere rolig.

De sidste 2 uger op mod EM går med at få styr på de sidste detaljer og med at få ramt nogle gode tunge løft. Jeg er endelig nået dertil, hvor jeg GLÆDER mig til at skulle afsted. Jeg glæder mig til at løfte, til hele oplevelsen, til at se nogle vilde løft fra nogle af Europas bedste løftere og til at heppe på mine danske holdkammerater.

Dette bliver mit andet stævne i -63 kg klassen, og jeg glæder mig til at få mere erfaring som løfter i den klasse. En af udfordringerne har været at skulle vaske tavlen ren som -63 kg løfter. Ja, jeg har løftet forholdsvist tungt både i træk og stød – og også i assistanceøvelserne. Jeg husker bedst mine ”all time” personlige rekorder (hvem gør ikke det) og skal ofte lige huske at tage højde for, at mange af den er sat, mens jeg vejede 75 kg eller 69 kg og ikke i -63 kg klassen, hvor jeg er nu. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg jagter mine personlige resultater sat dengang, hvor jeg var tungere. Det er en sjov jagt og en lille milepæl hver gang, jeg slår en af dem – især hvis det er let.

Mine mål til EM er at løfte op med kvalifikationskravene dertil. Inden jeg blev syg, var jeg flyvende og ramte 72 kg i træk og 90 kg i stød til træning, men dette kan jeg nok ikke forvente at løfte allerede igen. Jeg vil gøre mit bedste og håber på at ramme en total på omkring 155 kg i 2kamp.

/Sarah

Følg min daglige træning på www.sarahsdailytraining.com