Stil et spørgsmål
Jeg har en servicehenvendelse
Har du en henvendelse omkring service, bedes du udfylde formularen eller skrive direkte til service@medicsport.dk.
Stil et spørgsmål
Jeg ønsker at få tilsendt kataloger
Ønsker du at få tilsendt kataloger med posten, bedes du udfylde formularen og i kommentarfeltet angive hvilken type kataloger, du har brug for.
Stil et spørgsmål
Jeg ønsker at blive ringet op
Ønsker du at blive ringet op af den lokale konsulent, bedes du udfylde formularen og krydse af, hvornår det passer dig bedst.
Stil et spørgsmål
Jeg vil gerne høre mere
Send os dine spørgsmål og vi besvarer din mail inden for 24 timer (på hverdage)

Teca

Underkategorier

Styrke

Teca producerer en lang række forskellige styrkeprodukter, såsom styrketræningsmaskiner, junglegyms og frivægte.

Vis alle...

Physio Cable

Teca Physiocable er et eksklusivt frit kabelsystem, der er sikkert, simpelt og effektivt. Maskinerne tilbyder funktioneltræning, da de er udstyret med et frit bevægelsesmønster.

Vis alle...

Switching

Teca er særlig kendt for denne innovative og funktionelle træningslinie, Switching, som er et fantastisk holdtræningskoncept til brugere i alle aldre. I modsætning til andre cirketræningskoncepter foregår træningen stående, og dette giver en bedre "core" aktivering.

Vis alle...

Gymboy

TECA har udviklet 10 styrketræningsmaskiner designet specielt til børn i alderen 8-14 år. Al træning foregår stående og inkluderer flere forskellige skub- og trækøvelser.

Vis alle...
category_item.php
Maskine til kropshævninger eller dips. Maskinen har bevægelsesbegrænser, og øvselsesområdet kan derfor defineres af brugeren.
category_item.php
Maskine til træning af triceps fra den italienske producent Teca. Maskinen har bevægelsesbegrænser, og øvselsesområdet kan derfor defineres af brugeren.
Arm Extension
category_item.php
Maskine til træning af biceps fra den italienske producent Teca. Maskinen har bevægelsesbegrænser, og øvselsesområdet kan derfor defineres af brugeren.
Side 1 ud af 16