3955 1997 |  info@medicsport.dk

Brands

Underkategorier

Cybex

Cybex er den førende producent af fitnessudstyr gennemført ned til mindste detalje. Produktlinjen hos Cybex indeholder et stort sortiment i topkvalitet til både styrke- og kredsløbstræning. Udstyret sælges i 87 lande verden over og i Danmark kun hos MedicSport.

Vis alle...

Life Fitness

I mere end 45 år har Life Fitness leveret fitnessløsninger, hvor kvalitet, driftssikkerhed og brugervenlighed er i særklasse. Med Life Fitness’ produkter er der garanti for en professionel løsning i høj kvalitet.  Produktudvalget er verdens bredeste inden for kredsløb-, styrke og holdtræning.

Vis alle...

Hammer Strength

Hammer Strength præsenterer bundsolidt styrketræningsudstyr, der kan klare brugernes træningsmetoder, så de kan nå deres mål – også elitesportsudøvere. Formålet med maskinerne er at imitere kroppens naturlige bevægelser, hvorfor biomekanikken sikrer en naturlig bevægelse og træning af alle kroppens muskelgrupper.

Vis alle...

SportsArt

SportsArt har designet og produceret fitnessudstyr i mere end 30 år og styrketræningslinien indeholder en unik kombination af form og funktion. Samtidig giver den robuste konstruktion og kevlarbælterne, en ekstra lang holdbarhed.

Vis alle...

Indoor Cycling Group

Tidligere Tomahawk – nu Life Fitness Powered by Indoor Cycling Group. Efter en inspirationstur til USA i 1994 udviklede tyskeren Bernd Puerschel sin første indendørscykel. Succesen kom øjeblikkeligt, og idag er cyklerne blandt verdens mest solgte indendørscykler.

Vis alle...

Octane Fitness

Octane Fitness har som en af de få producenter på markedet valgt kun at fokusere på en ting: Crosstrainers. Udgangspunktet var at tage de bedste elementer fra andre crosstrainers på markedet og sammensætte det til den ultimative maskine.

Vis alle...

TITAN LIFE

Den skandinaviske TITAN LIFE-serie indeholder et komplet sortiment til funktionel træning. I serien indgår der alt fra stativer til kettlebells – og i høj kvalitet!

Vis alle...

Ziva

Ziva leverer frivægtsudstyr og accesories i høj kvalitet. Produkterne er kendetegnet ved et flot og gennemført design, der komplementerer vores øvrige styrketræningsprodukter.

Vis alle...

ThoraxTrainer

ThoraxTrainer® er en dansk opfindelse. Idémændene bag opfindelsen er professionelle skiløbere, der oprindeligt ønskede at bringe langrendssporten indendørs. ThoraxTrainer® er dog så effektiv at mange andre professionelle sportsudøvere har taget metoden til sig.

Vis alle...

Concept2

Romaskiner fra Concept2 er det tætteste, man kommer på selv at være på vandet. Concept2 romaskinen har i en årrække været roentusiasternes foretrukne maskine. Det er på denne maskine, at "Guldfireren" har grundlagt deres flotte resultater.

Vis alle...

MobileFit

MobileFit er håndsamlet i Danmark og udviklet af danske frømænd – her er ingen kompromisser! Konceptet bygger på "Ladder Training", som er sjov og effektiv styrketræning til hele kroppen. 

 

Vis alle...

Teca

Italienske TECA har produceret fitnessudstyr siden 1985. På trods af den stigende globalisering, hvor underleverandører fra Fjernøsten har overtaget store dele af fitnessindustriens produktion, har TECA valgt at styre hele processen lokalt.

Vis alle...
category_item.php
To øvelser i samme maskine. Træn enten bagsideskulder eller bryst/fly øvelse. Sædehøjden justeres nemt og passer til forskelilge brugerhøjder.
category_item.php
To øvelser i samme maskine. Armene kører uafhængigt af hinanden, således at brugeren opnår en balanceret styrkeudvikling. Sædeindstilling med gas-assist.
Fly/Rear Delt
category_item.php
Cable Cross med Chin-up bar til kropshævninger. De 36 højdeindstillinger til håndtagene giver mange træningsmuligheder.